November 27, 2019

October 26, 2017

October 12, 2017

September 28, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Fra usleben diamant...

November 27, 2019

Diamanten er den sten i verden, der bruges allermest i smykker og det er ikke uden grund, for med den rette slibning kan selv den mindste diamant stråle om kap med solen. Så kom med på en hurtig rejse fra usleben diamant til "happily ever after"

 

Når man skal vurdere en diamants kvalitet, arbejder man med "de fire C'er": Carat, Color, Clarity og Cut - karat, farve, klarhed og slibning. De første tre er givet fra naturens side, men den sidste, altså slibningen, er helt afgørende for hvor smuk en brillant man ender med.

 

Fra naturens side kommer diamanter i et væld af farver, former og