top of page

CSR

I To Form tager vi både socialt- og miljømæssigt ansvar

Opfordrer til bæredygtighed

Vi tilbyder at omforme gamle smykker til nye. Dermed får du ikke alene smykker med en særlig historie, men ovenikøbet bæredygtige smykker. I samarbejde værner vi således om miljøet ved at mindske ressourcespild. På længere sigt vil en mindsket efterspørgsel efter nyt guld desuden give mineselskaberne et økonomisk grundlag til at føre bæredygtig minedrift med bedre arbejdsvilkår og mindre forurening.

Klimavenlig forretning

To Form er forsynet med strøm, som udelukkende stammer fra vindmøller, hvormed vi er med til at sparre verden for CO2-udslip.

 

 

Konfliktfrie diamanter

Vores diamanatleverandør giver garanti for, at de diamanter, som vi anvender i vores smykker, lever op til FNs vedtægter, og dermed er konfliktfrie. At diamanterne er konfliktfrie vil sige, at de ikke er med til at finansiere oprørsgrupper.

 

 

Bidrag til lokalsamfundet

To Form har gennem tiden givet adskillige lokale kunstnere mulighed for at udstille i vores butik for at støtte op om det lokale kreative miljø. Vi har eksempelvis samarbejdet med Mikael Bach, Galleri GRISK, Maya Rosette, Nikolaj Sørensen og Thomas Pedersen. Vi nyder desuden stor glæde af at give nyuddannede mulighed for at afprøve deres evner i vores virksomhed via praktikforløb, hvormed vi støtter dem i forhold til at få den eftertragtede arbejdserfaring på CV’et.”

 

 

bottom of page