top of page

VIELSESRINGE

HANS & HENDES

Alle mennesker er forskellige, og derfor skal vielsesringene hos To Form også afspejle dette. Hos To Form køber man vielsesringene individuelt - så den ene partner kan vælge en blank guldring, imens den anden vælger banket sølv.

 

Vielsesringene er et symbol på kærligheden mellem to mennesker, men skal stadig vise, at et par består af to individer.​

 

OMSMELTNING

Hos To Form køber vi dit gamle guld og smelter det ind i dit nye smykke, som du dermed vil kunne bruge resten af livet. Har du et sæt gamle vielsesringe, kan vi også smelte guldet ind i dine nye vielsesringe, så dine minder bliver en del af din fremtid.

 

Samtlige vielsesringe bliver særligt fremstillet i butikkens værksted, og hvert smykke er derfor helt igennem unikt.

 

På grund af stor interesse for vores vielsesringe, er den normale ventetid 2-8 uger.

 

Ekspresgebyr kan forekomme. 

 

Omsmeltning af guld 6200,- kr.

 

Læs mere om omsmeltning her.

 

TIDSBESTILLING

For at I får den bedste vejledning når i skal købe jeres vielsesringe, kan I bestille tid til en uforpligtende fremvisning.

 

Kontakt os  for at lave en aftale her.

Har du lyst til at se vores folder om vielsesringe, kan du hente den lige her

           To Forms unikke vielsesringe fåes både i guld og sølv - med eller uden diamanter. 

Vielsesringene er håndlavet i vores værkstedsbutikken i hjertet af Aarhus og er designet i et samarbejde mellem Trine Wilkens & Kim Vestergaard.

Går i med et særligt ønske til jeres vielsesringe, så stiller vi selvfølgelig vores ekspertise til rådighed og guider jer i den rigtige retning.

Vi har mange års erfaring med udformning af personlige vielsesringe og vi sætter en ære i, at ringene kommer til at afspejle netop jeres personlighed. Vi er stolte af alle de brudepar, der gennem årene, har foreviget deres kærlighed med vores unikke og håndlavede vielsesringe. 

Er i igang med at planlægge jeres bryllup og mangler i inspiration til vielsesringene?

 

Kig forbi vores værkstedsbutik i Vestergade i Aarhus eller kontakte os for at lave en aftale.

bottom of page