top of page

VIELSESRINGE

ET SYMBOL PÅ KÆRLIGHEDEN

Alle mennesker er forskellige, og derfor skal vielsesringene hos To Form også afspejle dette. Hos To Form køber I vielsesringene individuelt - så den ene partner kan vælge en blank guldring, mens den anden vælger banket sølv. De viste sæt på siden her, er vist som priseksempler, men det er selvfølgelig også muligt at vælge én ring fra et sæt og én ring fra et andet sæt, og så er der selvfølgelig mange flere modeller i butikken.

De viste priser på siden gælder kun det viste sæt (og den specifikke størrelse), med mindre andet er anført. Ved speciallavede smykker, vil prisen afhænge af størrelse og bredde på ringen, da det i sidste ende er mængden af guld, der afgør prisen. Vælger I at tilføje sten eller justere på anden vis, påvirker det selvfølgelig også prisen.

 

TIDSBESTILLING

For at I får den bedste vejledning når I skal vælge jeres vielsesringe, kan I bestille tid til en uforpligtende snak i butikken i Vestergade. Det koster intet, men sikrer os, at der er god tid til samtalen. Kontakt os for at lave en aftale her.

Sæt under 12.500kr

Sæt til 12.500kr - 25.000kr

Sæt over 25.000kr

OMSMELTNING

Hos To Form køber vi dit gamle guld og smelter det ind i dit nye smykke, som du dermed vil kunne bruge resten af livet, så dine minder bliver en del af din fremtid. På grund af stor interesse for vores speciallavede vielsesringe, er den normale ventetid 2-8 uger. Ekspresgebyr kan forekomme. 

Læs mere om omsmeltning her.

UNIKKE VIELSESRINGE

To Forms unikke vielsesringe fås både i guld, hvidguld og sølv - med eller uden diamanter. 

Langt de fleste af vielsesringene er håndlavet i vores værkstedsbutik i hjertet af Aarhus og er designet i et samarbejde mellem Trine Wilkens & Kim Vestergaard. Enkelte ringe er designet her og produceret hos vores lokale samarbejdspartner. Går i med et særligt ønske til jeres vielsesringe, så stiller vi selvfølgelig vores ekspertise til rådighed og guider jer i den rigtige retning.

Vi har mange års erfaring med udformning af personlige vielsesringe og vi sætter en ære i, at ringene kommer til at afspejle netop jeres personlighed. Vi er stolte af alle de brudepar, der gennem årene, har foreviget deres kærlighed med vores unikke og håndlavede vielsesringe. 

Er I ved at planlægge jeres bryllup og mangler I inspiration til vielsesringene? Så kig forbi vores værkstedsbutik i Vestergade i Aarhus eller kontakt os for at lave en aftale.

bottom of page