top of page

OM DESIGNERNE

Trine Wilkens

 

Trine Wilkens (f. 1974) er klassisk uddannet guldsmed fra Guldsmedehøjskolen i København samt Akademie für Gestaltung i München og er udlært ved Bræmer-Jensen.

 

Trine har et særligt kunstnerisk øje og stor teknisk finesse, hvilket giver hendes smykker et meget sanseligt og skulpturelt udtryk og et helt unikt "Wilkensk" præg.

 

Udover den eksklusive hovedkollektion ’Trine Wilkens’, introducerede Trine i 2016 WILK by Trine Wilkens, der henvender sig til et lidt yngre publikum og rummer mere hverdagsorienterede styles.

 

Trine har udstillet i både ind- og udland og holder til dagligt til i butikken To Form i hjertet af Aarhus.

 

Læs mere om Trine Wilkens på www.trinewilkens.dk

_MS57227-2sv_edited.jpg

Kim Vestergaard

 

Kim Vestergaard (f. 1977) er ædelmetalskulptør og æskemager uddannet fra Manchester Metropolitan University og har blandt andet udstillet i Manchester, London og Paris.

 

Kim har en meget kreativ tilgang til at designe smykker, og han er kendt for sine organiske og rustikke designs, der alle har et personligt udtryk. Han finder sin inspiration i den nordiske natur med klipper og stenformationer, hvilket både valg af materialer og udformning i høj grad bærer præg af. Hans smykker har et maskulint udtryk, men henvender sig både til mænd og kvinder.

 

Kim er til dagligt at finde i To Form, hvor han fremstiller sine smykker. Desuden er han ejer af Vestergaard Æsker og samarbejder ofte med andre designere om diverse kreative projekter.

Læs mere om Kim Vestergaard på

www.kim-ik.dk

www.vestergaardaesker.dk

v e s t e r g a a r d    æ s k e r

s i d e n  1 9 5 2

bottom of page