top of page

FORLOVELSESRINGE

På jagt efter en forlovelsesring?

Går du på frierfødder? Hos To Form har vi et bredt udvalg af forlovelsesringe - også kaldet frierringe. Har du planer om at gå på knæ og sætte en ring på din udkårnes finger, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige forlovelsesring. Vi har mange års erfaring i at fremstille unikke og håndlavede forlovelsesringe og vi har altid fokus dine personlige ønsker.

Her på siden finder du et lille udvalg af de forlovelsesringe vi har i butikken. Har du selv en idé om, hvordan din forlovelsesring skal se ud, er du velkommen til at kigge forbi til en snak om mulighederne for, at fremstille den forlovelsesring du drømmer om. 

Få designet en unik forlovelsesring

Har du et gammelt smykke du ønsker at få omsmeltet, eller en ædelsten der skal indgå i din forlovelsesring, så designer vi - i samarbejde med dig - en unik forlovelsesring. Vi anbefaler at forlovelsesringene bliver udformet i 14-18 kt guld, da det er det mest holdbare materiale, og samtidig det materiale, der holder bedst fast om ædelsten.

Vi hjælper dig gerne med at personliggøre forlovelsesringen. Eksempelvis havde vi engang en kunde, som skulle fri til sin franske kæreste. For at skabe et fransk touch, trykkede vi et ostehul ned i støbesandet og støbte forlovelsesringen der.

bottom of page