top of page

FORLOVELSESRINGE

Hos To Form har vi et bredt udvalg af forlovelsesringe - også kaldet frierringe. Har du planer om at gå på knæ og sætte en ring på din udkårnes finger, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige forlovelsesring. Vi har mange års erfaring i at fremstille unikke og håndlavede forlovelsesringe og vi har altid fokus dine personlige ønsker.
 

Her på siden finder du et lille udvalg af de forlovelsesringe, vi har i butikken. Her er ringe i flere forskellige prislejer, og falder du for en bestemt model, men ønsker for eksempel en anden sten, flere eller færre sten eller måske hvidguld i stedet for rødguld, så hiv endelig fat i os. Så ser vi på mulighederne. Alle til- og fravalg kan selvfølgelig påvirke de viste priser både op og ned. 

TIDSBESTILLING

Har du noget helt bestemt i tankerne, som for eksempel en speciallavet forlovelsesring, kan du bestille tid til en uforpligtende snak om smykket i butikken i Vestergade. Det koster intet, men sikrer os, at der er god tid til samtalen. Kontakt os for at lave en aftale her.

DESIGN EN UNIK FORLOVELSESRING

Har du et gammelt smykke du ønsker at få omsmeltet, eller en ædelsten der skal indgå i din forlovelsesring, så designer vi - i samarbejde med dig - en unik forlovelsesring. Vi anbefaler at forlovelsesringene bliver udformet i 14-18 kt guld, da det er det mest holdbare materiale, og samtidig det materiale, der holder bedst fast om ædelsten.

Vi hjælper dig gerne med at personliggøre forlovelsesringen. 

bottom of page