top of page

Find den rigtige forlovelsesring

Kort sagt er den rigtige forlovelsesring, den ring, som du mener, vil få din udkårne til at stråle både indeni og udenpå. I denne artikel giver vi dig et par tips til at vælge din frier-ring.


En velovervejet ring

Før du bevæger dig ud i smykkebutikkerne, er det en rigtig god ide at have gjort dig nogle overvejelser om den særlige person, som skal modtage ringen:

  • Hvilken type er din kommende ægtefælle? Overvej hendes/hans stil og interesser.

  • Hvilke materialer og farver kan din udkårne lide?

  • Er din elskede til store og iøjnefaldende ædelsten, tilbageholdt elegance eller minimalistiske smykker?

  • Er din kæreste til brede ringe eller til tynde og fine ringe? Har hun eller han en kraftig eller en lille hånd?

  • Overvej om ringen skal have symboler, være lavet af arveguld eller være prydet med bestemte ædelsten.

  • Skal I begge bære en forlovelsesring eller kun din udkårne?

Det er selvfølgelig ikke et krav, at du har helt styr på disse ting, før du træder ind hos guldsmeden, men overvejelserne er et godt sted at starte. Når du er klar, så book en tid til en samtale her i butikken, så vi kan snakke det hele igennem. Det er både gratis og uforpligtende - det er blot vores erfaring, at det er godt at have tid til at komme omkring det hele.


Hvad med størrelsen?

Læg mærke til hvilke ringe din udkårne bruger på ringfingeren - hvis hun anvender flere ringe, kan du i smug tage en med ned i To Form, hvor vi vil måle den. Alternativt, så mål den indvendige diameter i ringen - altså fra inderside til inderside på det bredeste stykke.


Prisen

Se en lille del af udvalget og læs mere om mulighederne for speciallavede forlovelsesringe lige her.


Tid

I To Form bruger vi 2-5 uger på at fremstille en specialdesignet ring. Vi har selvfølgelig også færdiglavede ringe til salg i butikken. Se udvalget af de færdiglavede ringe under fanen 'Forlovelsesringe'.

Andre 
bottom of page