top of page

BUTIK, VÆRKSTED & SHOWROOM

To Form er en lille guldsmed og værkstedsbutik beliggende i hjertet af Aarhus’ kreative miljø i Vestergade.

 

Butikken har siden 2007 været drevet af den erfarne guldsmed Trine Wilkens og den meget anerkendte ædelmetalskulptør Kim Vestergaard. Alle smykker fremstilles direkte i butikken og sortimentet spænder bredt fra rustikke frier- og vielsesringe til raffinerede hverdagssmykker til mænd og kvinder i alle aldre.

Hos To Form er designerne specialiserede i at fremstille unikke og personlige smykker. Hvad end du vil forkæle kæresten, konen, din ven, veninde eller dig selv, skaber vi et særligt smykke af høj kvalitet.

Læs mere om designerne hos To Form her.

Butikken i Vestergade fungerer både som showroom og værksted, hvilket giver mulighed for både at se og prøve de færdige smykker og samtidig få et unikt indblik i selve smykkefremstillingen.

 

Som kunde kan du ikke alene få indblik i tilblivelsen af smykkerne - du kan også få fremstillet dit helt eget personlige smykke. Kom forbi og fortæl om dit ønske, så kan du i samråd med en af designerne få udformet og fremstillet lige netop det smykke, du går og drømmer om.

 

Er du ikke ude efter et specialfremstillet smykke, byder butikkens hylder på et væld af designernes egne smukke ringe, halskæder, armbånd og øreringe i flere forskellige prisklasser, så der er et smykke til enhver anledning.

bottom of page