top of page

Eksklusiv smykkefremvisning hos To Form

Lørdag d. 1. juni 2013 fra 10:00-16:00 fremviser vi Kims' smykker fra Leon Louis AW//13 kollektion. Tøjet og smykkerne blev vist frem til modemesserne i Paris og København i vinter, og de blev taget meget godt imod både nationalt og ineternationalt.

Kim siger følgende om sine smykker:

​”I denne smykkeserie er det brugeren af smykket, der bestemmer, hvordan smykkets sjæl skal komme til udtryk - ligger man smykket i en æske, vil det altid være sort og dystert, men bæres smykket vil dets sølvkerne komme frem og dets udtryk tilpasse sig brugeren. Smykket skal bæres, slides, lappes, ridses, pudses, og tilpasses”.

​Så kom ind og oplev smykkerne, hør historierne bag og grib muligheden for at forudbestille dine farvoritsmykker. Ses vi d. 1. juni - det håber vi.

//Team To Form

Featured Posts
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page