top of page

Kim har haft success til den parisiske modeuge

Bestillingerne begyndt at rulle ind, efter Kim har været til modeuge i Paris sammen med sin designkollaboratør Leon Louis. De har begge høstet stor ros (og mange internationale bestillinger).

Vi dødelige må dog vente med at se kollektionerne til august.I kan imidlertid se tidligere designs af de to her: Bestillingerne begyndt at rulle ind, efter Kim har været til modeuge i Paris sammen med sin designkollaboratør Leon Louis. De har begge høstet stor ros (og mange internationale bestillinger).Vi dødelige må dog vente med at se kollektionerne til august.I kan imidlertid se tidligere designs af de to her: leonlouis.com​//Team To Form​

//Team To Form

Featured Posts
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Recent Posts