top of page

KONCEPT

OM BUTIKKEN

 

To Form er en lille guldsmed og værkstedsbutik beliggende i hjertet af Aarhus’ kreative miljø i Vestergade. Butikken har siden 2007 været drevet af den erfarne guldsmed Trine Wilkens og den meget anerkendte ædelmetalskulptør Kim Vestergaard.

Alle smykker fremstilles direkte i butikken, og sortimentet spænder bredt fra rustikke frier- og vielsesringe til raffinerede hverdagssmykker til mænd og kvinder i alle aldre.

 

Læs mere om designerne hos To Form her.

SHOWROOM & VÆRKSTED I ÉT

 

Butikken i Vestergade fungerer både som showroom og værksted, hvilket giver mulighed for både at se og prøve de færdige smykker og samtidig få et unikt indblik i selve smykkefremstillingen samt at blive betjent og vejledt af designerne selv.

Hos To Form er designerne specialiserede i at fremstille unikke og personlige vielsesringe, frier-ringe (forlovelsesringe) og ringe til par. Hvad end du vil forkæle kæresten, konen, din ven, veninde eller dig selv, skaber vi et særligt smykke af høj kvalitet.

 

 

​​

Som kunde kan du ikke alene få indblik i tilblivelsen af smykkerne - du kan også få fremstillet dit helt eget personlige smykke. Kom forbi og fremlæg dit ønske, så kan du i  samråd med en af designerne få udformet og fremstillet lige netop det smykke, du går og drømmer om.

Er du ikke ude efter et specialfremstillet smykke, byder butikkens hylder på et væld af designernes egne smukke ringe, halskæder, armbånd, øreringe etc.

 

Her kan du se et lille udvalg af de smykker, der sælges i To Form.

 

Sandstøb proces

Denne video er en præsentation af hvordan vi omsmelter guld og sandstøber det til et nyt smykke.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

bottom of page